سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله چگونه مسائل و مشکلات زندگی را حل کنیم

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله چگونه مسائل و مشکلات زندگی را حل کنیم دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله چگونه مسائل و مشکلات زندگی را حل کنیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چگونه مسائل و مشکلات زندگی را حل کنیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله چگونه مسائل و مشکلات زندگی را حل کنیم :

چگونه مسائل و مشکلات زندگی را حل کنیم؟
ما انسان ها در دنیای واقعیت ها زندگی می کنیم نه در دنیای ایده‌آل‌ها.
دنیای واقعیت های ما مملو از مسائل و مشکلاتی است که هر روز با آنها مواجه می‌شویم و کنترلی بر روی آنها نداریم. ولی این مشکلات بهرحال تأثیر خود را روی زندگی ما می‌گذارند. مسأله مهم این هست که ما چگونه با این مشکلات مواجه شویم و آنها را مقتدرانه و توانمندانه حل کنیم. به گونه‌ای که این مشکلات نتوانند آسیبی به زندگی ما برسانند.

باور ما نسبت به مسائل زندگی:
ما باید باور داشته باشیم که همواره در زندگی ما اتفاقات زیبا و پرحاصل رخ می‌دهد. از آنجایی که قانون زندگی قانون باورهاست رخدادهای زندگی شما باید در راستای باورها و اندیشه های زیبای شما اتفاق بیفتد. این بدان معنی است که در دنیای شما هرگز نباید مشکلی رخ بدهد که شما از آن آسیب ببینید و در نتیجه کیفیت زندگی شما خراب شود. با این فلسفه معلوم می شود ک اتفاقات به ظاهر نامطلوب حتما حاوی یک خیر و یا خیرهایی است که در ظاهر نیاز های آن مشهود نیست و خداوند رحمان در دل آن مسأله برای ما خیری نهاده است. بنابراین مشکلات در زندگی، الطاف الهی هستند که به شکل نامطلوبی نفوذ پیدا کرده اند.

مشکلات در کار و زندگی چیستند و چه تاثیری می توانند در زندگی ما داشته باشند؟
زندگی بدون مشکلات انسان را به آب راکدی تبدیل می‌کند. چالش ها و مشکلات به زندگی هیجان و روح می بخشد. انسان ها زمانی قدر عافیت را می دانند که دچار مصیبت و مشکل شوند. بنابراین مشکلات هشدارهایی هستند که انسان‌ها قدر لحظه‌های بدون مشکل را بدانند. علاوه بر این مشکلات ظرفیت آدمی را بزرگ می‌کند به گونه‌ای که انسان‌های موفق کسانی هستند که بیشتر از همه با مسائل و مشکلات کار و زندگی مواجه بوده‌اند و آنها را حل کرده‌اند.

منطقه راحتی: Comfort Zone
انسان در یک مرکز دایره‌ای قرار دارد به نام منطقه راحتی. به این معنا که این منطقه دایره‌ای، شعاع و بزرگی مشخص دارد که این بزرگی بستگی به ظرفیت انسان‌ها دارد. هرچه منطقه راحتی انسان بزرگتر باشد بیشتر از زندگی خود لذت می‌برد. دایره راحتی اینگونه تعریف شده است که مثلا اگر اتفاقی که برای انسان رخ می دهد در داخل آن دایره قرار بگیرد در آن صورت آن اتفاق هیچ تأثیری بر زندگی او نمی گذارد اما اگر اتفاقی برای یک انسان رخ بدهد که خارج از دایره راحتی او باشد آنگاه بعنوان یک مشکل و یا یک مسأله برای او تلقی می شود. انسان‌هایی که دارای دایره راحتی بزرگ هستند در مقابل مسائل زندگی بسیار آرام هستند و روحیه‌ای بسیار عالی دارند. انسانها هرچه بیشتر با مسائل زندگی مواجه شود و آنها را حل کنند دایره راحتی آنها بزرگتر می‌شود.
لذا مشکلات برای آدمی این خاصیت را دارد که ظرفیت انسان را بزرگتر می‌کند و در نهایت انسان به کوهی تبدیل می‌شود که در مقابل مشکلات زندگی محکم می‌ایستد.

چگونه با مسائل و مشکلات زندگی مواجه شویم و آنها را حل کنیم؟
ما باید برای حل مشکلات ضمیر ناخودآگاه خود را به خدمت بگیریم. ضمیر ناخودآگاه بدون هیچ قضاوتی در خدمت شماست. لذا تمام هنر انسان این است که به گونه‌ای این ضمیر را هدایت کند تا عالیترین بهره برداری را از او به عمل آورد. در اینجا اصولی را مطرح می کنیم که با اجرای این اصول می‌توانیم ضمیر ناخودآگاه را هدایت کنیم و مشکلاتمان را حل کنیم.

اصل اول: نگاه به مسأله
نگاه ما به یک مسأله و یا مشکلی که در زندگی ما اتفاق افتاده است این نیست که مثلاً خداوند به ما خشم کرده و ما را اینگونه دچار مشکل کرده است. بلکه نگاه ما باید این گونه باشد که این مشکل خیری است از جانب خدای رحمان و این مشکل فرصتی است برای کسب تجربه.
بنابراین نگاه ما به مسائل زندگی باید به گونه ای باشد که بتوانیم نگاه نیکی نسبت به مشکل داشته باشیم تا مشکل را راحت تر حل کنیم.

اصل دوم: تغییر در واژگان
شما خوب می دانید که هر واژه ای که به کار می برید تأثیر خاصی بر ضمیر ناخودآگاه دارد کسی که می گوید: من خسته ام، این واژه خسته در ضمیر ناخودآگاه شخص اثری نامطلوب می گذارد و یا کسی که می گوید من آرام هستم واژه آرام در ضمیر ناخودآگاه پردازش می شود و یک روحیه آرامی در شخص ایجاد می‌کند.
پس نتیجه می گیریم که اولین مساله ای که شما باید در نظر بگیرید این است که هرگز نباید در مقابله با مشکلات واژه نامناسب به کار ببرید.
هرگز نگویید چه مصیبتی گرفتار شدم و یا چرا من مشکل دارم. بلکه مراقب واژه‌های خود باشید و بگویید برای من مسئله ای پیش آمده است که البته آنرا حل خواهم کرد و موفق می شوم.
اصل سوم: یاد خدا و اعتقاد به قدرت و یاری او
انسان در مواجهه با مشکلات قبل از هر چیز به یک روحیه خوب نیازمند است. بنابراین زمانی که انسان رابطه خوبی با خدا داشته باشد و یاری او را بطلبد و به او تکیه کند یقین دارد که خداوند به او کمک می‌کند. چنین انسانی در نهایت اقتدار در مقابل مسائل زندگی‌اش می ایستد و نه تنها روحیه خود را نمی بازد بلکه بسیار امیدوار می شود.
اصل چهارم: اعتماد به نفس و خودباوری
اعتماد به نفس و خودباوری عامل بسیار مهمی در مقابله با مشکلات است.
انسان هایی که خود را باور دارند همچون کوهی در مقابل مشکلات زندگی می‌ایستند. می‌اندیشند و راه حل پیدا می کنند به خدا توکل می کنند و روحیه ای عالی پیدا می‌کنند.
اصل پنجم: «چگونه» به جای «چرا»؟
انسان های ضعیف در مقابل هر رویداد به ظاهر نامطلوبی می گویند، چرا؟ ضمیر ناخودآگاه انسان در مقابل واژه «چرا» به بن بست می رسد و نه تنها در مقابل واژه «چرا» شکست می خورد بلکه یک روحیه خراب در انسان ایجاد می‌کند.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :